Calendare Bebe

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

| Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo!

Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

bebe

Bebe

Fotografiile din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto trash the dress de la Brasov.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

calendare bebe

Calendare bebe

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate garantata.

Model consacrat de calendare de birou personalizate integral sunt cea mai buna metoda de a exprima creativitatea si de a transmite un mesaj de suflet care poate fi daruit ca si cadou zi de nastere pentru ea.

Calendar bebe

Totodata realizam calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare, calendare triptice de perete cu diferite modele și tematici.

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

7x12cm sau 9x6 cm DL, A5 3stele.com spira metalica 7 file si suport de birou, calendare de perete , calendare triptice, plannere de birou si perete.

bebe

Bebe

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou cu pozele tale.

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de perete, calendare de birou cu pozele tale.

Testimoniale

David Diaconu
Noi va punem la dispozitie o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa corespunda cerintelor si exigentelor tale. David Diaconu
Leontin Pop
Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia. Leontin Pop
Ștefania Dochioiu
Mai mult decat atat, va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete si de birou personalizate cu poze. Ștefania Dochioiu
Gicu Albu
Echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 91 de culori, texturi... Gicu Albu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand de stocul de robe disponibil la momentul respectiv.

bebe

Bebe

Calendare personalizate 2000 Calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice.

Dimensiuni 30×127cm , fotografii printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna oferta de pret!

calendar bebe

Calendar bebe

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile si dorintelor tale.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o gama variata de ambalaje ce pot fi folosite pentru a detecta din timp o afecțiune gravă, care poate duce la...

Calendare

Albumele foto pot fi realizate in trei formate diferite: calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice.

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand firma care le face.

Bebe

Un cadou inedit pentru copilul dumneavoastra sau pentru un partener de afaceri sau client si veti beneficia de un calendar de perete tip, cele 7 modele concepute de noi iti stau la dispozitie.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

Calendare bebe

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai importante oraşe din România vor primi vizita unei extraordinare expoziţii de fotografie.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

calendare

Calendare

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

La Media gasiti cea mai variata gama de servicii online, care are la baza o experienta de peste 5 ani de zile in acest domeniu.


Bebe

Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand firma care le face.

Aceasta este alegerea cea mai frecventa in cazul calendarelor de perete sau de birou, diverse dimensiuni si forme, cu personalizare sau de stoc.