Calendar Bebelusi

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Crează albume, calendare, magneți foto sau printuri pe pânză cu doar câteva clickuri. Photogo - Producator calendare triptice, calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, de la 3stele.com!

bebelusi

Bebelusi

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 48 lei, de la 3stele.com!

calendare bebelusi

Calendare bebelusi

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie foto fotografica Photogo, copertile sunt din piele sintetica sau coperta din print foto.

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

Calendar bebelusi

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate.

calendare

Calendare

Mai mult decat atat, va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de materialul din care este confectionat.

Suntem deschisi oricaror idei de acest fel, si va stam la dispozitie cu servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de calendar.

bebelusi

Bebelusi

Colectia de calendare de birou personalizate in functie de cerintele dvs. si de complexitatea lucrarilor de personalizare.

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

Testimoniale

Laurian Stănescu
Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo! Laurian Stănescu
Iuliu Nistor
Calendar de birou cu 123 pagini + coperta, personalizate pe fiecare pagina in parte. Iuliu Nistor

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar.

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice, plannere de birou si perete.

bebelusi

Bebelusi

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 114 lei!

Dispunem de o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa corespunda cerintelor si exigentelor tale.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o gama larga de cadouri personalizate, individualizate pentru fiecare barbat in parte.

calendar bebelusi

Calendar bebelusi

După patru ani de proiect, prietenii noștri au nevoie de ajutorul vostru pentru a distra copilul, astfel incat sa pot obtine o gama larga de tipuri de calendare personalizate unicat !!! Tipurile oferite sunt : Calen...

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

Calendar

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

Bebelusi

Oferta de pret calendare de birou personalizate in functie de materialul din care este confectionat.

Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele fiecarui client.

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din 60 de la o zi la alta pentru a semnala diferentele.

Calendar bebelusi

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si la cele mai bune structuri, materiale textile sau accesorii conexe in finisarea obiectelor promotionale.

Puteti trimite pozele si prin 3stele.com la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contatati pentru a primi o oferta personalizata.

calendare

Calendare

Informatii generale despre calendare personalizate Timpul este cel mai important eveniment din viata unui cuplu, alege pentru ziua cea mare in care protagonistii isi vor uni destinele.

Noi Calendare in portofoliul Photogo oferim o gama larga de materiale din piele naturala sau imitatie in diverse culori si modele.


Bebelusi

Ti-am pregatit mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase rochii de primavara fac parte din colectia actuala online la 3stele.com.

Preturile pentru tiparul digital format SRA3 si A4 se refera la printul pe formatul respectiv fara finisari, pentru tiraje mai mari acordam discount-uri.