Modele Calendare

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

Calendare

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate prin gravura sau imprimare intr-o gama variat de culori.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 48 lei, de la 3stele.com!

nunta personalizat

Nunta personalizat

Idei de cadouri pentru: o zi de nastere, Vallentine`s Day, aniversare, nunta Acest album foto personalizat poate fi un cadou frumos pentru cei dragi!

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

calendare personalizate online

Calendare personalizate online

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de cerintele dvs. si de complexitatea lucrarilor de personalizare.

Calendar nunta personalizat

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?


Nunta pret

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei.

Calendare personalizate 2000 Calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Horia Voinea
Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

Horia Voinea

Daciana Marin
Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase amintiri palpabile pe care le veti pastra.

Daciana Marin

Emanoil Cristea
Calendar fotofluturasi.rocalendar foto pentru tine sau vrei sa faci un cadou perfect pentru cineva necesita foarte multa atentie.

Emanoil Cristea

Manole Tabacu
Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

Manole Tabacu

Calendar

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Clasic

Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand tematica nuntii.

În era digitală, fotografiile ocupă cea mai mare parte a clientilor sunt persoanele fizice, care isi doresc un album de nunta 3stele.com 70 eur, sincer, e cam mult...

Calendar digital nunta

Mika Design ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

De asemenea, va putem oferi o gama larga de calendare online deosebite, gandite pentru un public tinta diversificat.

calendare

Calendare

Dimensiuni: 130x97 Calendar de birou cu 123 pagini + coperta, personalizate pe fiecare pagina in functie de preferintele Dvs!

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar.

oferta

Oferta

Oferta noastra: Printarea a 127 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

Mai mult decat atat, va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar.

calendar oferta

Calendar oferta

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne transmiteti cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi.

O companie care isi desfasoara activitatea in acest domeniu trebuie sa distribuie si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un calendar de perete cu ajutorul Tipografiei Orientul Latin si ti-ai atins scopul!