Calendar Botez

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, de la 3stele.com!

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului.

botez

Botez

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 48 lei, de la 3stele.com!

calendar botez

Calendar botez

Iubesc diversitatea si ma simt foarte implinit din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

Calendare botez

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

calendare

Calendare

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 76 lei, de la 3stele.com!

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

botez

Botez

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti vedea aici.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Colectia de calendare de birou personalizate in functie de preferintele dumnevoastra.

Testimoniale

Arian Popa
Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie o gama variata de articole online Aceasta listare nu va apartine dvs. sau companiei dvs? Arian Popa
Mădălin Voinea
| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna. Mădălin Voinea
Grigore Cristea
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate prin atasarea unui capac imprimat cu datele/grafica clientului. Grigore Cristea
Elodia Stan
Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai importante momente din primul an de viata al copilului. Elodia Stan
Domnica Marin
Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo! Domnica Marin

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Model consacrat de calendare de birou personalizate in functie de materialul ales.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de cea mai buna calitate, in diverse nuante de culoare, piele tabacita sau piele intoarsa.

botez

Botez

Aceste calendare pot avea 69 sau 69 pagini, cu coperta personalizata, in cazul in care te uiti la fotografii care te infatiseaza pe tine.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

calendar botez

Calendar botez

Cati dintre ei adopta un drum mai sigur din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 48 lei, de la 3stele.com!

Calendare

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

ť Pret: 137 RON Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 format cm.

De asemenea, Ade Print ofera servicii de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Botez

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

SIMACO Advertising va ofera o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Calendar botez

Este una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Poți crea cu ajutorul ei albume, calendare, magneți foto sau printuri pe pânză direct de pe telefonul mobil.

calendare

Calendare

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de perete, calendare de birou sau calendare de buzunar.

O companie care isi desfasoara activitatea in acest domeniu trebuie sa distribuie si calendare de buzunar pentru clienti.

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un tort mai mare, acest lucru este posibil.


Botez

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?