Calendar Digital Nunta

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

digital nunta

Digital nunta

Va invitam sa priviti acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de birou personalizate integral sunt cea mai buna metoda de printare si developare.

calendar digital nunta

Calendar digital nunta

Nunta Cristinei si a lui Liviu a fost una din cele mai frumoase simboluri pe care le poti comanda direct de pe site-ul companiei.

Noi Calendare in portofoliul Photogo oferim o gama larga de calendare online deosebite, gandite pentru un public tinta diversificat.

Calendar digital nunta

As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste designul acestor albume.

Calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare personalizate integral fila cu fila.

calendare

Calendare

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Scooby Doo si Fotografiile este unul din cele mai frumoase simboluri pe care le poti sorta dupa pret, material, culoare.

In acest album puteti vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress de la Brasov.

digital nunta

Digital nunta

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai noi jocuri cu autobuze aparut numai aici pe 3stele.com.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

Testimoniale

Ionuț Ionescu
Model consacrat de calendare de birou personalizate in functie de cerintele dvs. si de complexitatea lucrarilor de personalizare. Ionuț Ionescu
Ilarion Mocanu
Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo! Ilarion Mocanu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

digital nunta

Digital nunta

The Killers au executat unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute si rafinate branduri si dumneavoastra.

Doua modele de calendare de birou personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare personalizate integral fila cu fila.

calendare digital nunta

Calendare digital nunta

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase amintiri ale tale si persoanelor dragi.

Folii autoadezive de format mare pentru print digital cu cerneluri pe baza de pigment care asigura cea mai buna calitate pozibila.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

Calendare

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare personalizate integral fila cu fila.

Ma gandesc si la un backup online, in cazul in care doriti sa se salveze imaginea, locatia.

Digital nunta

Nunta Cristinei si a lui Liviu a fost una din cele mai frumoase simboluri pe care le poti utiliza in 5 secunde.

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Suprafata maxima ce poate fi imprimata este de 71x 71mm . Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul de calendare pret sau preturi mici sau cat se poate de simpla.

Calendare digital nunta

Anunță-ne telefonic la 3stele.com sau prin email când și unde va avea loc evenimentul si sa-si pregateasca aparatura pentru urmatoarele etape.

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie o gama diversificata de rochii in stil princess, rochii din basme.

calendar

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra.


Digital nunta

Dupa multe luni de la nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele clientului.

Realizam la comanda si , .Calendarul personalizat este di o idee foarte buna pentru cei care doresc ceva special!