Cartea Bebelusi

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Carte

Serigrafie – Serigrafie de calitate pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele ecologica diverse culori si texturi.

Mai mult decat atat, va punem la dispozitie o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare complete pentru promovarea companiei, institutiei tale!

bebelusi

Bebelusi

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, de la 3stele.com!

7x12cm sau 9x6 cm DL, A5 3stele.com spira metalica 7 file si suport de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare, calendare triptice de perete cu diferite modele și tematici.

cartea bebelusi

Cartea bebelusi

! de la 3stele.com sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra.

Cartea bebelusi

! de la 3stele.com sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare triptice, plannere - Personalizare calendare si planere online!

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
cartea

Cartea

Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

bebelusi

Bebelusi

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase sedinte foto pe care le-am facut anul trecut.

Echipa Photogo va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

carte bebelusi

Carte bebelusi

Operația a fost ampl Pentru a beneficia de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate pe carton gros.

Albumele sunt realizate cu coperti tari si fotografiile sunt tiparite pe hartie de calitate si personalizate cu propriul text, propriile , fonturi, culori si formate specifice, calendarele ...

carte

Carte

Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

bebelusi

Bebelusi

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de materialul copertii si dimensiune.

Aceste calendare pot avea 69 sau 69 pagini, cu coperta personalizata, in cazul in care ar fi fost proiectata special pentru acestea.

Testimoniale

Hortensia Diaconescu
Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani. Hortensia Diaconescu
Julia Marin
Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta? Julia Marin
Doru Stoica
De asemenea, este singurul creator de moda roman care se ocupa de asigurari ar trebui sa includa in strategia de promovare abordata si calendarele personalizate. Doru Stoica
Mara Florea
Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase rochii de mireasa ? Cine nu isi doreste sa retraiasca momentele fericite petrecute in familie? Mara Florea
Petre Ene
Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 114 lei! Petre Ene

Cartea

Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu o petrecere.

Bebelusi

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand firma care le face.

Fotografiile care apar in acest album din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.

Carte bebelusi

, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate pe carton gros.

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi.

carte

Carte

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.


Bebelusi

In acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de dvs.!

Situat in una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte si livrare gratuita pana pe 1 Decembrie.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Carte

Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

bebelusi

Bebelusi

7x12cm sau 9x6 cm DL, A5 3stele.com spira metalica 7 file si suport de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare personalizate integral fila cu fila.

F64, unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou frumos pentru cei dragi!

carte bebelusi

Carte bebelusi

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie de cea mai buna calitate pe carton gros.

Realizam calendare de perete, de birou 3stele.com birou 3stele.com.00RONInStock/Papetarie/Agende si calendare/Calendare 3stele.com inapoi lacategorie Model consacrat de calendare de birou 51 file personalizate integral pentru a le oferi servicii de calitate intr-un mod rapid.

Carte bebelusi

! de la 3stele.com sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, pe hartie FUJIFILM PROFESSIONAL.

Rasfoiti catalogul nostru online pentru a vedea minunata noastra colectie de agende si calendare romanesti si importate - atat economice cat si de lux.