Carte Botez

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Cartea

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

botez

Botez

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Echipa Photogo va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de articole online Aceasta listare nu va apartine dvs. sau companiei dvs?

cartea botez

Cartea botez

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie de cea mai buna calitate pe carton gros.

Calendarele sunt o componenta nelipsita in viata de zi cu zi a oamenilor „mărunți“ din interbelicul provincial.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

Carte botez

! de la 3stele.com sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
cartea

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de cerintele dvs. si de complexitatea lucrarilor de personalizare.

Album de nunta cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste accesorizarea cu decoratiuni a spatiului, care risca sa para prea incarcat.

botez

Botez

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

carte botez

Carte botez

, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate pe carton gros.

Fotografiile care apar in acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si a botezului.

carte

Carte

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

Crează albume, calendare, magneți foto sau printuri pe pânză cu doar câteva clickuri. Photogo - Producator calendare triptice, calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

botez

Botez

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica Photogo sau Fuji, pentru a pastra in cele mai bune conditii.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Testimoniale

Janeta Dochioiu
Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai cunoscute firme care presteaza servicii de plotare este Photogo. Janeta Dochioiu
Lorin Florea
Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de birou personalizate integral pentru 2000 stantate sunt calendare la indemana oricui. Lorin Florea
Visarion Georgescu
Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,... Visarion Georgescu
Petre Diaconescu
Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare... Petre Diaconescu

Cartea

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

Botez

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

In aceasta zona a site-ului 3stele.com va oferim o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale.

Cartea botez

! de la 3stele.com sunt realizate pe carton gros, de 300g/mp, de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

cartea

Cartea

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 91 de culori, texturi...


Botez

ť Pret: 52 RON de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de ... in cadrul amintirilor placute.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Carte

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

botez

Botez

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

carte botez

Carte botez

! de la 3stele.com sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Carte botez

! de la 3stele.com sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri palpabile pe care le veti pastra.

Nu mai spun ca un astfel de album foto poate fi un cadou perfect pentru el…de Craciun face 2 anisori.