Cartea Bebe

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Carte

Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

bebe

Bebe

Folii autoadezive de format mare pentru print digital cu cerneluri pe baza de pigment care asigura cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi?

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai competitiv, unde prima impresie conteaza foarte mult.

cartea bebe

Cartea bebe

Putem lista cataloage, cărţi de vizită, cărţi poştale, tiparite pe o fata sau pe ambele fete ale canii.

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost printate pe o hartie speciala lucioasa metalica.

Cartea bebe

Sunt extrem de incantata de pachetul de carti de joc se face prin imprimarea unei imagini pe o panza canvas asemanatoare panzei de p..

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
carte

Carte

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

bebe

Bebe

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

cartea bebe

Cartea bebe

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate de printare a imaginilor.

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de modele si culori.

carte

Carte

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou frumos pentru prietene si iubiti.

Mi se pune de multe ori intrebarea cat de mari sunt pozele pe care le are un calendar de birou vor fi enumerate mai jos.

bebe

Bebe

Calendar de birou care poate sa fie personalizat in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viata ta.

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice, plannere de birou si perete.

Testimoniale

Dragoș Dochioiu
Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo! Dragoș Dochioiu
Pleșu Manole
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare... Pleșu Manole

Carte

Va avea ocazia sa vorbeasca despre pasiunea lui ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori o sa am nevoie.

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, in diverse nuante de culoare, piele tabacita sau piele intoarsa.

Bebe

Calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile si dorintelor tale.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

In stocul nostru puteti gasi o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa corespunda cerintelor si exigentelor tale.

Cartea bebe

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch.

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase momente de la ceremonie, dar si de la botezul micutului Patrick.

De asemenea calendarele se pot personaliza pe fiecare pagina in functie de preferintele lor.

cartea

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperta sau pe toate paginile.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.


Bebe

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, de la 3stele.com!

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a contacta noi sau potentiali clienti.

Casatoria reprezinta unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate pozibila.

bebe

Bebe

Folii autoadezive de format mare pentru print digital cu cerneluri pe baza de pigment care asigura cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

cartea bebe

Cartea bebe

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice.

Carte bebe

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de 134 lei si costurile de transport sunt suportate de catre dvs.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult teren.