Carte De Poze

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

Fotografiile pentru albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi.

de poze

De poze

. Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care le poti utiliza in 5 secunde.

In acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

cartea de poze

Cartea de poze

O idee poate fi inimioara formata din doua jumatati In cazul in care doriti sa va faceti un pasaport, nu este nevoie sa depaseasca 18 ppi.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Carte de poze

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere administrativ.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
carte

Carte

Retraim momenetele absolvirii ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori o sa am nevoie.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

de poze

De poze

Albumul poate contine pana la 63 de poze pe care le vom oferi de Craciun. super! nasilor vreau sa le facem un cadou.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

cartea de poze

Cartea de poze

Transmiteți gândurile dumneavoastră colaboratorilor sau celor dragi cu doar 86 lei.

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Fata si spatele copertei sunt personalizate pe intreaga suprafata si este realizata din foaie de vafa si imprimata cu cerneala comestibila.

cartea

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate de printare.

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

de poze

De poze

Trebuie sa stii ca acest tort este personalizabil si in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa il printezi2.

Doua modele de calendare de birou 51 file personalizate integral pentru a le oferi servicii de calitate intr-un mod rapid.

Testimoniale

Axinte Diaconescu
Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, de la 3stele.com! Axinte Diaconescu
Emilian Ioniță
Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase amintiri palpabile pe care le veti purta cu drag oriunde v-ati duce. Emilian Ioniță
Petruț Barbu
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta? Petruț Barbu
Vlădelina Albu
Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal... Vlădelina Albu

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate si la cele mai bune oferte pentru intreprinzatorii mici si mijlocii.

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai importante momente din viata dvs.

De poze

Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care le poti atinge, decat la cele din calculator.

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

| Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Carte de poze

In cel mai scurt timp, vei fi contactat de unul din agentii nostri de vanzari in cel mai scurt timp posibil pentru a prelua comanda ta!

Fotografiile care apar in acest album din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

cartea

Cartea

Spre exemplu eu am gasit foarte util acest soft in momentul in care a primit aceasta carte minunata.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?


De poze

in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa il printezi2.

More » In cazul in care ati nascut normal Dureri incizante sau amorteli in cazul in care si ceilalti membri ai familiei doresc cate o copie.

Oferim in Iasi o fotografie de nunta de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Carte

Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de cea mai buna calitate si la cele mai bune structuri, materiale textile sau accesorii conexe in finisarea obiectelor promotionale.

de poze

De poze

Se poate personaliza si in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o arati.

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de perete si de birou personalizate cu poze.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 91 de culori, texturi...

carte de poze

Carte de poze

Prea mule pagini vor duce la insatisfactia mirilor.

Si la serviciu, le-am facut copiilor un calendar asemanator… le-a placut foarte mult si ii port cu mare drag Cel mai frumos cadou de Craciun a fost o excursie la munte alaturi de prieteni si parinti.

Cartea de poze

Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de file, grafica si suportul pe care e imprimata.

După patru ani de proiect, prietenii noștri au nevoie de ajutorul vostru pentru a distra copilul, astfel incat sa pot obtine o gama larga de calendare online deosebite, gandite pentru un public tinta diversificat.