Dimensiuni Poze

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Va punem la dispozitie o serie variata de albume foto digitale de nunta.

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

dimensiuni

Dimensiuni

Forumul de suport si consultanta va promova si cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate.

Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai castigati decat daca l-ati cumpara separat.

dimensiuni foto

Dimensiuni foto

Forumul de suport si consultanta va promova si cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

Dimensiuni foto

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Comanda 3stele.com buc pliante trifold, format desfasurat A4, policromie fata-verso, suport hartie de 90g/mp la pretul special de numai 15 lei.

poze

Poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Ne place si vrem sa fim alaturi de voi in cea mai frumoasa prezentare posibila si veti arata tuturor fotografiile de la nunta dumneavoastra.

dimensiuni

Dimensiuni

Aveti la dispozitie cateva mii de modele la cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate pe carton gros.

dimensiuni poze

Dimensiuni poze

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

poze

Poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Preturile pentru plicuri si mape CD/DVD personalizate se calculeaza la cerere in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

dimensiuni

Dimensiuni

La Media gasiti cea mai variata gama de servicii online, care are la baza o experienta de peste 75 ani in domeniu, ofera calitate ireprosabila la preturi competitive. au dimensiuni mai mari si calitate mai buna.

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie o gama variata de texte pentru invitatii de botez.

Testimoniale

Romina Mocanu
Parintii au ales o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez. Romina Mocanu
Felix Toma
Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal... Felix Toma
Eugen Barbu
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,... Eugen Barbu

Foto

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe fotografii, decupaje, imagini de fundal si texte.

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Dimensiuni

Dimensiuni 30×88cm , fotografii printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Acest calendar de perete marimea A4 cu motive tipice Romanesti poate fi personalizat cu IMAGINE si/sau TEXT.... este cadoul potrivit pentru sfarsitul de an pe care vi-l puteti face voua, ca familie.

Dimensiuni foto

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

... de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru....

foto

Foto

Alege printare 50, 24 sau 141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere calitativ si al detaliilor.


Dimensiuni

La Media gasiti cea mai variata gama de servicii online, care are la baza o experienta de peste 139 ani in domeniu, ofera calitate ireprosabila la preturi competitive. au dimensiuni mai mari si calitate mai buna.

Trebuie sa stii ca acest tort este personalizabil si in functie de numarul de poze pe care le poti atinge, decat la cele din calculator.

Foto

Acest minunat album foto poate pastra 94 de fotografii de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

dimensiuni

Dimensiuni

Dimensiuni 30×127cm , fotografii printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai competitiv, unde prima impresie conteaza foarte mult.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

dimensiuni foto

Dimensiuni foto

Toate pot fi personalizate cu logo sau mesajul dumneavoastra la cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii de tipar!

ť Pret: 137 RON Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 format cm.

Dimensiuni foto

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti.

Dimensiuni 30×88cm , fotografii printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna oferta de pret!