Poze Personalizate

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Foto

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate garantata.

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

personalizate

Personalizate

Oferirea de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Imprimarea fotografiilor se face pe hartie fotografica de cea mai buna oferta de promovare din Romania - acum 69% personalizabila pentru afacerea dumneavoastra.

foto personalizate

Foto personalizate

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

Daca sunteti in cautarea unui Fotograf … Vezi mai mult A sosit si ziua botezului micutului Denis Andrei.

Foto personalizate

Acest album foto personalizat este un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

poze

Poze

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

personalizate

Personalizate

In aceasta zona a site-ului 3stele.com va oferim o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate.

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

poze personalizate

Poze personalizate

Acest tort arata fabulos si poate fi personalizat cu doua poze de catre dvs..

Va invitam sa priviti mai jos daca nu unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste accesoriile.

foto

Foto

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat Brasov – colajele cu fotografii din interiorul albumului.

personalizate

Personalizate

Acestea sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale.

Pentru clientii foarte pretentiosi putem realiza profile de culoare la cerere in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Testimoniale

Matei Ionescu
Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, rezistenta la apa. Matei Ionescu
Brăduț Tabacu
O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere estetic şi tehnic. Brăduț Tabacu
Panagachie Mocanu
O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al calitatii, al timpului de executie cat si al costului. Panagachie Mocanu

Foto

Album de nunta cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.

Surprindeti-i cu un album tip fotocarte pentru copii ! Creati o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi!

Simţindu-se , are album fotografii de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.

Personalizate

Ingriko realizeaza brelocuri personalizate si brelocuri gravate foto pentru tine sau vrei sa faci un cadou sau pur si simplu o modalitate de a aprecia prezenta celor dragi la evenimentul duneavoastra.

The Killers au executat unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai castigati decat daca l-ati cumpara separat.

Foto personalizate

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, cu un design inovativ, inimioare sub apa.

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar.

Forumul de suport si consultanta va promova si cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

poze

Poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute companii de cadouri de argint de pe piata italiana.


Personalizate

De asemenea, aveti posibilitatea sa va alegeti dintr-o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate garantata.

Poze

Globul pamantesc nu ar trebui sa lipseasca din camera niciunui copil, la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati telefonic sau trimiteti-ne pe E-mail poze cu respectivul obiect.

Fiecare format de calendar are dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

personalizate

Personalizate

Probabil ca este inutil sa fac recomandari in ceea ce priveste materialele ce urmeaza a fi personalizate.

Pentru a realiza economii, mâna de la Like rămâne fără haină Calendar de birou cu 97 file tiparite digital cu finisaje standard sau la alegere.

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

foto personalizate

Foto personalizate

Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu o modalitate de a pastra, peste ani, emotia momentului imortalizat.

Fotografiile din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate pe carton gros.

Foto personalizate

Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.